Cengiz ÇOBAN / İstanbul, () MALTEPE'de, bankadan para çeken Semine Göle ile oğlu Naci Gökmen Göle'nin uğradığı saldırı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, kaçmaya çalışırken araçlarının önü vatandaşlarca kesilen gaspçıların geri geri giderken anneyi ezdikleri net şekilde görülüyor.

Maltepe, Feyzullah Mahallesi, Önder Sokak'ta meydana gelen olayda, Semine Göle ve oğlu Naci Gökmen Göle, bankadan 200 bin TL çektikten sonra emlakçıya gitmişti. Anne ile oğlunu otomobille takip eden gaspçılar, emlakçıya varmak üzereyken para dolu çantayı almak istemişti. Yaşanan arbedede, gaspçılar, Naci Gökmen Göle'yi darp ederek bıçaklamıştı. Paraları alan zanlılar, Semine Göle'nin üzerinden de otomobille geçmişti. Olayda Naci Gökmen Göle yaralanırken anne Semine Göle hayatını kaybetmişti. Yaşanan bu dehşet verci olay güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.



EZİLME ANI VE SONRASI KAMERADA

Görüntülerde, emlakçının önüne beyaz bir araçla gelen gaspçılar ile yaşanan arbede görülüyor. Arbede sırasında para dolu çanta havalanarak yere düşüyor. Paraları alan gaspçılar, geldikleri araca binerek kaçmaya çalışıyor. Bu sırada çevredeki vatandaşlar ve başka bir araç sürücüsü otomobili durdurmaya çalışıyor. Sokakta önü kesilen gaspçıların, geri manevra yaparken Semine Göle'yi ezerek kaçtığı görülüyor.

Görüntülerde ayrıca, çevredeki vatandaşların yaralı kadına yardıma koşması ve polis ile sağlık ekiplerine haber vermesi de var.

 

FOTOĞRAFLI

(GK)