MUĞLA’da, bir pastanede garson olarak çalışan 23 yaşındaki Ahmet Havuz, yaklaşık 50 metrelik uçurumun dibinde ölü bulundu. Psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Havuz’un alkol aldıktan sonra intihar ettiği sanılıyor.
Rize’den bir süre önce Muğla’ya gelen ve bir pastanede garson olarak çalışmaya başlayan Ahmet Havuz, dün mesai bitiminde işyerinden ayrıldı. 12 saat boyunca kendisinden haber alamayan Rize’deki yakınları ve arkadaşları durumu polise bildirdi. Polis, genç garsonu ararken, acı haber Masa Dağı’ndan geldi. Sabah sporu için dağda yürüyüşe çıkanlar tarafından 50 metrelik uçurumda bulunan erkek cesedinin Havuz’a ait olduğu belirlendi.
Dün mesai bitiminden sonra Masa Dağı’na tırmandığı belirlenen Havuz’un burada yanında getirdiği biraları içtiği belirlendi. Psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Havuz’un cesedini çıkarmak için, Muğla Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü AKS 110, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) ekibinden destek istedi. İntihar ettiği sanılan Havuz’un cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Havuz’un bir süredir çevresindekilere, intihar edeceğini söylediği öğrenildi.
Havuz’un, ölü bulunduğu Masa Dağı’nda geçen 17 Ocak’ta hatıra fotoğrafı çektirdiği de ortaya çıktı.