ADANA'da ailesi ile gezmeye çıkan Veysel Özey'in park ettiği otomobilin camını kıran hırsızlar, oğlu 11 yaşındaki Furkan Özey'a yılbaşı hediyesi olarak aldığı tablet bilgisayarı çaldı.
Olay, merkez Yüreğir İlçesi'nin Kazın Karabekir Mahallesi'ndeki Ege Bağatur Bulvarı'nda meydana geldi. Yılbaşı tatilini fırsat bilen Veysel Özey, eşi ve 2 çocuğuyla birlikte gezmeye çıktı. Alışveriş yapan Özey ailesi, yemek için otomobillerini park edip, lokantaya girdi. Veysel Özey kısa süre sonra 01 ND 042 plakalı otomobilinin alarmının çaldığını fark etti. Kontrol etmek için dışarı çıkan Özey, otomobilin başında duran bir gencin sol arka camı kırıp, oğlu Furkan Özey'e yılbaşı hediyesi olarak satın aldığı tablet bilgisayarı çaldığını gördü. Veysel Özey bağırarak hırsızın arkasından koştu ancak, şüpheli ileride kendisini bekleyen bir otomobile binerek hızla uzaklaştı. Aracına binen Özey de hırsızların arkasından gitti ancak yakalayamadı.
Polise ihbarda bulunan Veysel Özey, "Aracı park edip karşıya gitmemiz ile soyulmamız 5 dakika sürmedi. Oğlumun tablet bilgisayarı arka koltuktaydı. Arabanın alarmı çaldı, çıkıp baktığımda camının kırıldığını, bir kişinin kapıyı açmaya çalıştığını gördüm. Peşinden kovaladım, ama 155'i aramak için durduğumda gözden kaçırdım" diye konuştu.
Polis, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.