İZMİR'in Aliağa İlçesi'nde, park halindeyken freni boşalarak hareket eden kamyona binmek isterken altında kaldığı ileri sürülen 27 yaşındaki Osman Okkay, yaşamını yitirdi. Okkay'ın nişanlı olduğu, ağustos ayındaki düğünü için hazırlık yaptığı öğrenildi.
Aliağa Nemrut Limanlar Bölgesi'ndeki bir gemi söküm tesisinde dün saat 19.30 sıralarında hurdaları taşımakta kullanılan trafikten çekilmiş bir kamyon, park halindeyken freninin boşalması sonucu eğimli arazide ilerlemeye başladı. Tesiste vinç operatörü olarak çalışan Osman Okkay, iddiaya göre, hareket halindeki kamyona binerek durdurmak istediği sırada atında kalıp, yaşamını yitirdi. Okkay'ın ölümene neden olan kamyonun, aynı tesiste şoför olarak çalışan babasının kullandığı araç olduğu ileri sürüldü.
EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPIYORDU
Aslen Aydın'ın Germencik İlçesi'nden olan Okkay'ın nişanlı olduğu ve önümüzdeki 21 Ağustos'taki düğünü için hazırlık yaptığı öğrenildi. Hayatının baharında yaşamını yitiren Okkay'ın cenazesi, ailesini yaşadığı Menemen İlçesi'nde, Mahkeme Camisi'nde bugün öğlen kılınan namazın ardından toprağa verilmek üzere Aydın'ın Söke İlçesi'ne gönderildi.

FOTOĞRAFLI