KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde bu sabah freni boşaldığı ileri sürülen kamyon, okula giden çocuklarla annelerine çarptı. Kazada, ilköğretim 1'inci sınıf öğrencisi 7 yaşındaki Sudenaz Tezer öldü, 2 kardeşi ile annesi yaralandı.
Kaza, bu sabah Osman Yılmaz Mahallesi İstasyon Caddesi'nde meydana geldi. Huriye Tezer, ilçede bulunan Ayşe Sıdıka Alişan İlkokulu'na giden 1'inci sınıf öğrencisi kızı Sudenaz Tezer ile 3'üncü sınıfa giden oğlu 10 yaşındaki Vedat Tezer'i okula götürmek için 4 yaşındaki kızı Zülal'i de yanına alarak yola çıktı. Anne ve çocukları karşıdan karşıya geçmek için yol kenarında beklerken, freni boşaldığı için kontrolden çıktığı ileri sürülen A.E. yönetimindeki 34 RYN 08 plakalı kamyon, onlara çarptı.
Kazada, Sudenaz Tezer olay yerinde can verdi, annesi ve 2 kardeşi yaralandı. Yaralı anne Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne, diğer 2 çocuğu ise Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Olayı haber alıp eşini tedavi gördüğü hastaneye gelen Ufuk Tezer, kızının öldüğünü öğrenince sinir krizi geçirdi. Kazanın ardından yakalanan kamyon şoförü A.E., gözaltına alındı.