ÇANAKKALE’nin Bayramiç ilçesinde, izinsiz aldıkları belediyenin deposundaki forklift ile gezmek isteyen 4 çocuktan M.B. (12), aracın altında kalarak ayaklarından yaralandı.
İddiaya göre, belediyenin parke taş deposuna izinsiz giren 4 çocuktan M.B., anahtarı üzerinde bırakılan forklifti çalıştırıp, arkadaşları O.T. (12), F.B. (11) ve U.G. (12) ile birlikte tur atmaya başladı. Kısa bir süre sonra dört kafadar, durdurmayı bilmedikleri araç üzerinde panikleyince çareyi aşağıya atlamakta buldu.
Arkadaşlarının ardından iş makinesini kullandığı ileri sürülen M.B. de aynı yöntemle forkliften inmek isterken, ayağı takılıp, yere düştü. İlerlemeye devam eden iş makinesinin arka tekerlekleri M.B.’nin ayaklarının üzerinden geçti. Acılar içinde kıvranan çocuğa, arkadaşlarının haber vermesiyle olay yerine gelen 112 Acil Seris ekipleri ilk müdahaleyi yaptı.
Bayramiç Devlet Hastanesi’ne kaldırılan M.B.’nin ayaklarında derin yara tespit edildi. Belinde de ezilmeler ve yaralanmalar olduğu belirtilen talihsiz çocuk Çanakkale Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Polis, olay ile ilgili soruşturma başlattı.

FD(İÖ/AAA)(FOTOĞRAFLI)