ANTALYA'nın Finike İlçesi'nde, yalnız yaşayan ve madde bağımlısı olduğu öne sürülen 42 yaşındaki Recep Özer Ustayen, evinde ölü bulundu.
Kale Mahallesi'ndeki bir apartmanda yaşayan Recep Özer Ustayen'in Almanya'da yaşayan yakın arkadaşı Gertrude Z., 3 gündür kendisinden haber alamayınca polisi aradı. Alman kadının telefonu üzerine adrese giden polis, dün saat 19.00 sıralarında çilingir yardımıyla kapısı açılan evde Recep Özer Ustayen'in cesediyle karşılaştı.
Uyuşturucu kullanmaktan sabıkalı olduğu belirlenen Ustayen'in cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Finike Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ceset, ölüm nedeninin belirlenmesi için cenaze Antalya Adli Tıp Morgu'na gönderilecek. Madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Ustayen'in, aşırı dozda uyuşturucu aldığı için öldüğü sanılıyor.
KÖPEĞİ HİSSETTİ
Komşuları, Recep Özer Ustayen'in köpeğinin 3 gündür huzursuz olduğunu, sahibinin öldüğünü hissetmiş olabileceğini belirterek, "Bize bir şeyler anlatmaya çalışıyordu. Çok sessiz sakindi. Köpeğin davranışlarında bir tuhaflık olduğunu ve ağladığını fark ettik. Gözlerinde yaş vardı" dedi.