Ergün TOS/ FETHİYE (Muğla), () - MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde Özel Harekat polisi tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1'i kadın 6 kişi gözaltına alındı. Çok miktarda esrar, bonzai ve ecstasy hap ele geçirilen operasyon anı, saniye saniye polis kamerasına yansıdı.
Muğla Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Fethiye'de uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik takip başlattı. Gençlere uyuşturucu madde ticareti yapan şüphelileri 3 ay boyunca takip eden polis, dün sabah saatlerinde Günlükbaşı bölgesinde bir eve baskın yaptı. Özel Harekat polislerinin geniş güvenlik önlemleri altında kapıyı kırarak girdiği evde esrar, bonzai ve ecstasy hap ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği düşünülen çok miktarda para ele geçirildi. Operasyonda A.B., M.S., E.A., F.S., D.D. ve V.Ş. gözaltına alındı. Şüpheliler, sorgularının ardından Fethiye Adliyesi'ne sevk edildi.
OPERASYON ANI POLİS KAMERASINDA
Özel Harekat polisinin operasyonu saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde polisin geniş güvenlik önlemleri altında eve geldiği görülüyor. Kapıyı kırarak eve giren polis içerideki şüphelileri yere yatırıp kelepçeliyor. Odaları gezen narkotik köpeği uyuşturucu maddelerin yerini tespit ediyor.

ET(HA/AK) (FOTOĞRAFLI)