Akif ARICI/ ANTALYA, () - ANTALYA'da direksiyon başında fenalaşan sürücü 61 yaşındaki Mustafa Can, otomobiliyle, kaldırımda yürüyen 53 yaşındaki Mehmet Otuk'a çarptı. Kazada sürücü Can ile Otuk hafif yaralandı.
Kaza saat 12.00 sıralarında Akdeniz Bulvarı'nda meydana geldi. Kemer İlçesi'nden kent merkezindeki çocuklarını ziyarete gelen Mustafa Can, yönetimindeki 07 CSP 50 plakalı otomobille ilerlerken fenalık geçirdi. Can'ın direksiyon kontrolünü yitirmesiyle araç kaldırıma çıkarak yaklaşık 20 metre ilerledi ve yürüyüş yapan Mehmet Otuk'a çarptıktan sonra durdu.
Kazayı görenler ambulans çağırırken, yolda uygulama yapan trafik ekipleri hemen koşup yaralılara müdahale etti. Direksiyonda fenalaşan ve baygınlık geçiren sürücü Mustafa Can'ı dışarı çıkararak yan yatıran trafik polisleri sağlık ekiplerinin gelmesini bekledi. Olay yerine ulaşan ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Mustafa Can ve Mehmet Otuk tedaviye alındı. Kazayı yara almadan atlatan sürücünün eşi Nermin Can ise "Çocuklarımızı ziyarete geliyorduk. Eşim bir anda 'Bana bir şeyler oluyor' dedi ve fenalaştı. Kaldırıma çıktık" dedi.
Polis kaza yerinde inceleme yaparken kaldırıma çıkan otomobil, kurtarıcı yardımıyla yoldan kaldırıldı.

AA(SU/SS) (FOTOĞRAFLI)