FATİH'te bir binanın önünde, üzerinden kimlik çıkmayan erkek cesedi bulundu. Görgü tanıkları, iki kişinin cesedi apartman önüne bırakarak olay yerinden uzaklaştıklarını iddia etti.

Olay, dün saat 20.00 sıralarında Fatih Hırka-i Şerif Mahallesi, Türkistan Sokak No: 32'deki apartmanın önünde meydana geldi. Görgü tanıklarının iddiasına göre, taksiyle apartman önüne gelen kimliği belirsiz iki kişi, hareketsiz haldeki bir kişiyi apartman kapısı önündeki merdivenlere bıraktı. Şüpheliler daha sonra da aynı taksiye olay yerinden uzaklaştı. Bu durumu gören vatandaşlar, olayı polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, apartman kapısının önüne bırakılan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

CESET ÜZERİNDE İNCELEME YAPILDI

Bunun üzerine polis ekipleri, binanın bulunduğu sokağı güvenlik şeridiyle kapatarak ceset üzerinde incelemelerde bulundu. Ekipler, görgü tanıklarının ifadelerine de başvurdu. Polisin incelemelerinin ardından da, 30 yaşlarında bir erkeğe ait olduğu tahmin edilen ceset, otopsi yapılmak üzere cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Cesedin üzerinde yapılan incelemede herhangi bir darp izine rastlanılmadığı öğrenildi. Polis ekipleri, cesedi apartman önüne bırakarak kayıplara karıştığı öne sürülen iki şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.



FOTOĞRAFLI