Fatih KARAÇALI / ADANA, () - ADANA yüzlerini fanile ile gizleyip, bir marketin kepengini kerpetenle kesip, soymaya kalkışan üç zanlıdan 18 yaşındaki Ferhat Bayav, polisin takibiyle bir kamyonetin altında yakalandı. Suçunu itiraf eden Ferhat Bayav tutuklandı. Polis, olaydan sonra kaçan kimliği belirsiz iki zanlıyı yakalamak için araştırmayı derinleştirdi.
Merkez Seyhan İlçesi Şakirpaşa Mahallesi'ndeki Şakirpaşa Caddesi'nde bulunan Eren Gıda Pazarı'nın alarmı dün gece saat 02.00 sıralarında çalmaya başladı. Alarm üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. İşyerine gelen polis ekipleri, siyah montlu, başında fanila parçası bağlı olan Ferhat Bayav'ın kaçtığını görerek, takibe başladı. Karanlıktan yararlanarak kaçan zanlı, 43055 sokakta bir kamyonetin altında saklanırken yakalanıp, gözaltına alındı. 
İşyerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polisler, hırsızlık ve yağmaya teşebbüs suçlarından çok sayıda kaydı bulunan Ferhat Bayav ve yanında bulunan maskeli 2 kişinin marketin kepengini kerpetenle kesmeye çalıştıklarını saptadı. Sorgusunda suçunu itiraf eden Ferhat Bayav, çıkartıldığı mahkemede tutuklandı. Polis, market soymaya kalkışan kimliği belirsiz iki zanlıyı yakalamak için çalışmasını sürdürüyor.

FK(BY/AAA)(FOTOĞRAF)