ADIYAMAN’da, evlendirme vaadiyle dolandırıcılık yaptıkları ileri sürülen 1 kadın 4 kişi gözaltına alındı.
Olay, dün gece Tıp Fakültesi Hastanesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Adıyaman’da oturan Enver T., tanıştığı Gaziantep nüfusuna kayıtlı 24 yaşındaki Elif P. ile evlenmeye karar verdi. Bu kararın ardından Enver T. genç kadına 10 Cumhuriyet altını ile bir miktar para verdi. İddiaya göre, altın ve paraları üzerinde bulunduran Elif P. dün gece hasta olduğunu  söyleyerek Enver T.'den kendisini hastaneye götürmesini istedi. Tıp Fakültesi Hastanesi'ne giden ikiliden Elif P., daha önce telefonla konuşarak anlaştığı ve hastane önünde kendisini bekleyen Sezer A., Ömer B. ve Mahmut B.'nin otomobiline binerek uzaklaştı. 
Enver T. altın ve paralar ile bir anda kaçmaya kalkışan Elif P.'nin bindiği otomobilin plakasını polise bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen polis, otomobili kent çıkışında durdurdu ve içinde bulunan 1'i kadın 4 şüpheliyi gözaltına aldı. 
Enver T.'nin şikayetinin ardından polis evlilik vaadiyle dolandırıcılık yaptığı ileri sürülen şüphelileri sorgulamak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.