MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’nde, manken Bilun Dohmen’in evini soyduğu iddiasıyla tutuklanan komşusu Y.A. hakim karşısına çıktı. Duruşmaya katılan Dohmen, şikayetinden vazgeçtiğini belirtince, Y.A., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Bodrum Gündoğan Beldesi’nde yaşayan Bilun Dohmen’in evinde yaklaşk iki yılda birçok eşya çalındı. Jandarmanın başlattığı soruşturma kapsamında, evden hırsızlık yapanın, Dohmen’in 20 yıllık komşusu Y.A. olduğu belirlendi. Jandarmanın operasyonuyla geçen ay gözaltına alınan Y.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Hırsızlık olayıyla ilgili açılan davanın duruşması bugün Bodrum 1’inci Asliye Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmaya katılan manken Bilun Dohmen, şikayetinden vazgeçtiğini söyledi. Bunun üzerine Y.A., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Dohmen, "Komşumun eşi ve çocukları var. Evimi soyan kişiden çok ailesinin içinde bunduğu duruma üzüldüm ve şikayetimden vazgeçtim. Kimse ile kötü olmak istemiyorum ama komşum dediğim her zaman yardımına koştuğum kişinin bana bunu yapması çok derinden yaraladı" dedi.