Mücahit YOLCU/KAHRAMANMARAŞ, () - KAHRAMANMARAŞ Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü 46 yaşındaki Mahmut Bakır, 11 katlı binanın en üst katındaki dairesinin balkonuna 'satılık' ilanı asmak isterken dengesini kaybedip düşerek yaşamını yitirdi. 
Olay, öğle saatlerinde Mimar Sinan Mahallesi’nde meydana geldi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nde Park ve Bahçeler Müdürü olarak görev yapan Mahmut Bakır, satılığa çıkardığı 11 katlı Ecem Apartmanı’nın en üst katındaki dairesine 'Satılıktır' ilanı asmak için öğle tatilinde evine gitti. Dairenin bir penceresine ilanlardan birini asan Bakır, iddiaya göre balkona da aynı ilanı asmak isterken dengesini kaybederek düştü. Beton zemina çakılarak olay yerinde yaşamını yitiren Mahmut Bakır’ın cesedi, polis ve Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından otopsi için Necip Fazıl Şehir Hastanesi morguna götürüldü.
ORUÇLUYDU, UMREYE GİDECEKTİ
Ölümüyle ailesi ve yakınlarını yasan boğan Mahmut Bakır’ın oruçlu olduğu ve 10 gün sonra Umre ziyareti için Suudi Arabistan’a gideceği belirtildi. Evli ve 3 çocuk babası Mahmut Bakır’ın mesai arkadaşları olayı duyunca eve akın etti. Bakır’ın ölümüyle ilgili soruşturma sürdürülüyor.

MY(HK/COŞ) (FOTOĞRAFLI)