İZMİR'in Narlıdere İlçesi'nde, 75 yaşındaki Gönül Seferbay evinde boynu kırılarak öldürüldü. Dağıtılmış olan evden LCD televizyon çalındığı ve polise hitaben küfürlü bir not bırakıldığı öğrenildi. Polis, cinayet zanlısının kimliğini belirleyip, yakalamak için çalışma başlattı.
Olay, Narlıdere Bedirhan Sokak Bayram Apartmanı'nda meydana geldi. İzmir Ticaret Odası üyesi ve eski Göztepe Spor Kulübü'nün Voleybol Şube Başkanı Erdal Seferbay'ın annesi 75 yaşındaki Gönül Seferbay'dan bir süredir haber alınamaması üzerine yakınları evine gitti. Seferbay'ın yalnız yaşadığı evde ışıkların açık olmasına rağmen telefona ve kapı ziline cevap verilmemesi üzerine durumdan şüphelenen yakınları, polisi aradı.
POLİSE KÜFÜRLÜ NOT
İhbar üzerine gelen polis, çilingir yardımıyla girdiği evde korkunç manzarayla karşılaştı. Gönül Seferbay'ın birkaç günlük cesedini bulan polis ekipleri, evin de dağıtılmış olduğunu gördü. Bunun üzerine olay yeri inceleme ekipleri evde araştırma yaptı. Evde yapılan kontrolde LCD televizyonun çalındığı anlaşıldı. Ayrıca evde polise hitaben bir çanta üzerine yazılmış, 'Ben vurguncu, polis sizin a...za k..m p.çler göreceksiniz' yazılı bir not bırakıldığı öğrenildi.
Gönül Seferbay'ın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yapılan otopside boynunun kırıldığı belirlenen Gönül Seferbay'ın cenazesi, yakınları tarafından morgdan alındı. Gönül Seferbay, kılınan cenaze namazanın ardından Urla Zeytinalanı'nda toprağa verildi. Komşuları tarafından en son geçen cumartesi günü görülen Gönül Seferbay'ı, öldüren kişi ya da kişilerin kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Polis, binanın, çevredeki ev ve işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerinin incelemeye aldığı kaydedildi.