İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ihbar üzerine yapılan operasyonda 10 bin ecstasy hap ele geçirildi. Aynı aileden 3 kişinin gözaltına alındığı operasyonda, bir adreste yapılan arama görüntüleri polis kameralarına da yansıdı.
İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, alınan bir ihbar üzerine, Bağcılar’da bir adrese baskın düzenledi. Baskında, 10 bin adet ecstasy hap, 488 gram esrar, 290 gram bonzai ele geçirdi. Baskında aynı aileden olan Ferhat Ö., anne Neriman Ö. ve baba Abdullah Ö. gözaltına alındı. Şüpheliler İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde işlemlerin ardından Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi. Uyuşturucuların kendisine ait olmadığını söyleyen Ferhat Ö. serbest kalırken, anne ve babası tutuklandı.
POŞETTEN HAP AYAKKABIDAN ESRAR ÇIKTI
Baskın yapılan evdeki arama anları polis kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, kutulardaki ayakkabıların içerisindeki esrar paketlerinin ve bir poşetin içindeki uyuşturucu hapların bulunma anlara görülüyor. Ayrıca aramalarda bir çekmecede tabanca ve tabancaya ait mermilerin bulunması da görüntülere yansıyor.