Kadir ÇELİK/ İSLAHİYE (Gaziantep), () - GAZİANTEP’in İslahiye İlçesi’nde, bayramlaşmadan dönen ev sahibi, içeride hırsızlık yapan 3 kadını komşularının yardımıyla yakalayarak polise teslim etti.
Olay, öğle saatlerinde Atatürk Mahallesi'nde meydana geldi. Şen Caddesi üzerindeki apartmanın 4'üncü katında oturan Mehmet Şahin, ailesiyle birlikte yakınlarına bayram ziyareti yaptıktan sonra evine döndü. Anahtarla açmak istediği daire kapısının açık olduğunu ve içeriden sesler geldiğini fark eden Şahin, komşularından yardım istedi. Şahin ve komşuları birlikte girdikleri evde Sevgi Y., Elvan G. ve Nuran Y.'yi çekmeceleri karıştırırken yakaladı. Kaçmaya kalkışan 3 kadın, Şahin ve komşuları tarafından yakalandı ve eve çağrılan polislere teslim edildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen ve yapılan incelemede 'hırsızlık' suçundan sabıkalarının bulunduğu saptanan şüpheli 3 kadının, geçen hafta da ilçede meydana gelen başka bir olayın şüphelileri oldukları ortaya çıktı.
İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan şüpheli kadınlar, işlemlerinin tamamlanmasının ardından hırsızlık suçundan adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI