BURSA'nın İnegöl ilçesinde Can Gökçe, bir süre önce yanında çalıştığı eski patronunu kurşunladı. Ayaklarından yaralanan ve hastaneye kaldırılan 39 yaşındaki Erdem Öztürk'ün hayati tehlikesinin bulunduğu bildirilirken kaçan zanlının yakalanması için polis çalışma başlattı.

Olay saat 17.00 sıralarında Atatürk bulvarında meydana geldi. Mobilyacılık yaptığı öğrenilen Erdem Öztürk, arasında alacak verecek meselesi yüzünden devam eden bir dava ile ilgili görüşmek üzere eski çalışanı Can Gökçe'yi görüşmek üzere avukatının yanına çağırdı. Atatürk bulvarı üzerinde karşı karşıya gelen ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenmesi ile Can Gökçe belinden  çıkardığı tabancayla eski patronu Öztürk'ü kovalamaya başladı. Gökçe, Atatürk bulvarı üzerinde bulunan bir apartmana girmeye çalışan eski patronuna kurşun yağdırdı. Olay sonrası  ayaklarından yaralanan Öztürk  yere yığılırken, Gökçe  ise olay yerinden kaçtı.

Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı. İki bacağından da yaralanarak kanlar içinde kalan Öztürk  İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Bacaklarına 3 kurşun isabet eden Öztürk'ün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken kaçan zanlı polis ekiplerince aranıyor.