İZMİR’in Kemalpaşa İlçesi’nde, bir yıl önce kendisinden ayrılan nişanlısı 23 yaşındaki Nuray Çelik ve onun babası 59 yaşındaki Hasan Çelik’i av tüfeğiyle vurup öldüren 28 yaşındaki Serdar Büberoğlu, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olayda ölen baba ve kızın cenazeleri ise gözyaşlarıyla toprağa verildi.
Kemalpaşa İlçesi İzmir Caddesi numara 87’deki apartmanda dün saat 05.00 sıralarında meydana gelen olayda, İzmir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nde (İZSU) çalışan Serdar Büberoğlu, iddiaya göre yaşadığı Ören Beldesi’nden, Kemalpaşa Belediyesi’ne ait 35 PKP 87 plakalı minibüsü düz kontak yöntemiyle çalıştırıp bir yıl önce kendisinden ayrılan nişanlısı Nuray Çelik’in ailesiyle yaşadığı apartmanın önüne geldi. Apartmanın yanındaki inşaata çıkan Serdar Büberoğlu, bir süre anaokulunda çalışan ardından da bir fabrikada çalışmaya başlayan Nuray Çelik’in ikinci kattaki odasının penceresine taş attı. Gürültü üzerine genç kızın babası Hasan Çelik mutfak balkonuna çıktı. Baba Çelik, karşısında Serdar Büberoğlu’yu görünce hemen içeri girmek istedi. Genç kız ve ailesini daha önce de birçok kez rahatsız ettiği belirtilen Serdar Büberoğlu, içinde domdom kurşunu bulunan av tüfeğiyle evli ve 4 çocuk babası emekli Hasan Çelik’i eve girdiği sırada sırtından vurdu. Talihsiz adam kanlar içinde yere yığılırken, silah sesini duyan Nuray Çelik de balkona çıktı. Babasını kanlar içinde gören genç kız sinir krizi geçirdi. Bu sırada inşaatta bulunan Serdar Büberoğlu, av tüfeğini bir kez daha ateşleyip Nuray Çelik’i kalbine yakın bir bölgeden vurdu. Baba ile kızı hastaneye kaldırılmasına rağmen yaşamlarını yitirdi.
Olaydan bir saat sonra Serdar Büberoğlu, Ören Beldesi’ndeki evinin önünde yakalandı. İşlemlerin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edilen Serdar Büberoğlu, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
BABA VE KIZI YAN YANA DEFNEDİLDİ
Olayda hayatını kaybeden Hasan Çelik ile kızı Nuray Çelik’e İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’nda otopsi yapıldı. Otopsinin ardından baba ile kızının cenazeleri ailesine teslim edildi. Baba- kız için bugün ikindide Yukarıkızılca Mahallesi’ndeki Hasanağa Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Nuray Çelik’in tabutuna duvak konuldu. Tabuta kapanan anne Bingül Çelik, "Baba kızı yanyana yatırın. Rahat uyusunlar" diyerek gözyaşı döktü. Törene, Kemelpaşa Belediye Başkanı CHP’li Rıdvan Karakayalı, siyasi parti temsilcileri, vatandaşlar ve Çelik ailesinin yakınları katıldı. Kılınan cenaze namazı sonrası Hasan Çelik ve Nuray Çelik Yukarıkızılca Mezarlığı’nda yanyana gözyaşları arasında toprağa verildi.