İZMİR’in Kemalpaşa İlçesi’nde 28 yaşındaki Serdar Biberoğlu, bir yıl önce ayrıldığı nişanlısı 23 yaşındaki Nuray Çelik ile babası 59 yaşındaki Hasan Çelik'i av tüfeğiyle öldürdü.
Olay, ilçedeki İzmir Caddesi'nde bugün saat 05.00 sıralarında meydana geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nde çalışan Serdar Biberoğlu, oturduğu Ören Beldesi'nde, Kemalpaşa Belediyesi’ne ait 35 PKP 87 plakalı minibüsü düz kontak yöntemiyle çalıştırıp Kemalpaşa'ya geldi. Biberoğlu, doğruca bir yıl önce ayrıldığı ve ana okulunda çalışırken ayrılıp fabrikada işe başlayan nişanlısı Nuray Çelik’in ailesiyle oturduğu apartmanın önüne geldi.
Burada minibüsten inip apartmanın yanındaki inşaata çıkan Serdar Biberoğlu, Nuray Çelik'in ikinci kattaki odasının penceresine taş attı. Gürültüye uyanan Nuray Çelik, babası Hasan Çelik'e haber verdi. Hasan Çelik mutfak balkonuna çıktı ve inşaatta Serdar Biberoğlu'nu görünce hemen içeri girmek istedi. Ancak Serdar Biberoğlu ateş etti ve onu sırtından vurdu. Hasan Çelik kanlar içinde yere yığılırken silah sesini duyup balkona çıkan Nuray Çelik de babasını kanlar içinde görünce sinir krizleri geçirdi. Serdar Biberoğlu bu kez Nuray Çelik'e ateş etti. Göğsünde vurulan Nuray Çelik de kanlar içinde balkona yığıldı.
Saldırgan Serdar Biberoğlu kaçarken, komşuların ihbarıyla polis ve sağlık ekipleri geldi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan baba- kız yaşamını yitirdi.
Kaçan saldırgan Serdar Biberoğlu, polisin takibi sonucu, Ören Beldesi'ndeki evinin yakınında yakalandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.