SAMSUN'da boşandığı eşinin babası 52 yaşındaki Recai Ezmez ve kardeşi 28 yaşındaki Salih Esmez'i bıçakla yaralamak suçundan Tutuksuz yargılanan 28 yaşındaki Onur Öztürk, 11 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Canik İlçesi'nde geçen yıl Ağustos ayında meydana gelen olayda, 1 çocuk annesi Nuran Ezmez, 3 yıl önce evlendiği Onur Öztürk ile şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. Genç kadın daha sonra çocuğuyla birlikte babası Recai Ezmez'in evine yerleşti. Eşini eve dönmesi için ikna etmeye çalışan Öztürk, işe giderken sabah saatlerinde kayınpederinin evine uğradı. Nuran Ezmez, boşandığı eşinin barışma teklifini kabul etmedi. Çıkan tartışmayı genç kadının babası Recai Ezmez ile oğlu Salih Esmez duyarak sokağa indi. Bunun üzerine Öztürk, boşanmalarından sorumlu tuttuğu Recai Ezmez ile oğlu Salih Ezmez ile tartışmaya başladı. Tartışma bir anda kavgaya dönüşünce Onur Öztürk, üzerindeki ekmek bıçağını çıkartarak Salih Ezmez'i sırtından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Bıçağı almaya çalışan Recai Ezmez'i de sağ elinden yaraladı.
Olayın ardından yakalanan ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Onur Öztürk, Samsun 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde son kez hakim karşısına çıktı. Tek amacının eşiyle barışmak olduğunu söyleyen Öztürk, "Ben ailemi bir arada tutmaya çalışıyordum. Yeniden bir arada olalım istiyordum. Sonra bu olay meydana geldi. Çok üzgünüm" dedi. Mahkeme sanığa, öldürmeye teşebbüs, yaralamak ve tehdit etmekten toplam 11 yıl 3 ay hapis cezası verdi.