Ekrem ÇAĞLAR/ SALİHLİ,(Manisa),() - MANİSA'nın Salihli İlçesi'de, eşi ile yasak aşk yaşadığını ileri sürdüğü A.T.'yi kasığından 5 kez bıçaklayan, hırsını alamayıp cinsel organını kesen A.A. ile ağabeyi E.A., tutuklandı. 
Salihli'de önceki gün meydana gelen olayda A.A. (30), eşi H.A. (28) ile ilişki yaşadığını öne sürdüğü A.T.'nin (28) yanına ağabeyi E.A. (33) ile birlikte gitti. İddiaya göre, A.T'yi önce silahla darp eden A.A. ve E.A., ardından adamı kasık bölgesinden 5 kez bıçakladı. Hırsını alamayan A.A. ve E.A. ardından A.T'nin cinsel organını kesip olay yerinden uzaklaştı. Kanlar içinde kalan A.T. yakınlarını arayarak yardım istedi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekiplerince A.T. önce Salihli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından A.T., Manisa Celal Bayar Üniversitesi'ne sevk edildi. A.T.'nin kopan cinsel organı olay yerinde yapılan aramalar sonrası bulunarak hastaneye götürüldü. Ameliyata alınan A.T.'nin cinsel organı, yerine dikilirken, sağlık durumunun da iyi olduğu öğrenildi.
İKİSİDE TUTUKLANDI
A.T.'nin alınan ifadesinden sonra kendisini bıçaklayan A.A ile ağabeyi E.A, jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Çıkarıldıkları mahkemede suçlamayı reddeden iki kardeş, tutuklandı.

EÇ (KÖ/RT)