KONYA'da 28 yaşındaki Sefer K., eşiyle ilişkisi olduğundan şüphelendiği akrabası 30 yaşındaki Nihat Güden'i tabanca ile öldürüp, polise teslim oldu. 
Olay dün saat 22.30 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Hocacihan Hacılar Mahallesi İğde Çıkmazı Sokak'ta meydana geldi. İki çocuk babası Sefer K., iddiaya göre eşi Ayşegül K.'nın hasta olduğunu söyleyerek akrabası olan Nihat Güden ve eşi Cennet Güden'i evlerine misafirliğe çağırdı. Nihat Güden de 2 çocuğu ve eşini yanına alarak Sefer K.'nın evine gitti. Her iki aile de evde oturdukları sırada bir anda ayağa kalkan Sefer K., Nihat Güden'e, "Sen benim eşimle ilişki yaşıyorsun" diyerek belinden çıkardığı tabanca ile ateş etti. Göğsünden vurulan Güden yaralı halde kaçarken peşine düşen Sefer K., yeniden ateş etmek istedi ancak silah tutukluk yaptı.
YARALI HALDE 112'Yİ ARADI
Kaçan Nihat Güden, evin yakınındaki bir sokakta 112 Acil Servis ekiplerini arayarak, "Beni vurdular, yaralıyım, yardım edin" diyerek bulunduğu adresi verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sokak içerisindeki bir marketin önünde kanlar içinde bulunan Nihat Güden ambulansla Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.
Olayın meydana geldiği evin önünde bekleyen Sefer K., suç aleti ruhsatsız tabanca ile polise teslim oldu. Hastanede tedavi altına alınan Nihat Güden, yapılan tüm müdahalelere rağmen sabah 08.00 sıralarında yaşamını yitirdi. 
EŞİ İNŞAATA SAKLANDI
Gözaltına alınan Sefer K. sağlık kontrollerinin ardından ifadesi alınmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Eşinin kendisini de vuracağından korkarak evden kaçan Ayşegül K.'nın olay erine yakın bir inşaata saklandığı ve burada üç saat kaldıktan sonra  yakınlarını arayarak yardım istediği ortaya çıktı.
İfadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen Ayşegül K.'nın polise verdiği ifadede aldatma iddialarını kabul etmediği öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor. 

FOTOĞRAFLI