KONYA'da 28 yaşındaki Sefer K. eşiyle ilişki yaşadığını iddia ettiği akrabası 30 yaşındaki Nihat G.'yi tabanca ile göğsünden vurdu. Nihat G. yaralı halde evden kaçarken, Sefer K.'de tabanca ile polise teslim oldu.

Olay, saat 22.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Hocacihan Hacılar Mahallesi İğde Çıkmazı Sokakta meydana geldi. İddiaya göre işsiz Sefer K., 2 çocuk annesi eşi Ayşegül K.'nin hasta olduğunu söyleyerek akrabası olan Nihat G. ve eşi Cennet G.'yi oturmaya çağırdı. Nihat G. eşi ve çocuklarını alarak Sefer K.'nin evine gitti. Çift oturma odasında oturdukları sırada Sefer K. ayağa kalkarak Nihat G.'ye "Sen benim eşimle ilişki yaşıyorsun" diyerek belinden çıkardığı tabanca ile ateş etti. Göğsünden vurulan Nihat G. yaralı halde evden kaçtı. Nihat G.'nin peşine düşen Sefer K.'nin tekrar ateşlemek istediği tabanca ise tutukluk yaptı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Nihat G. sokak içerisinde ambulansa alınarak Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Nihat G.'nin hayati tehlikesinin olduğu belirtildi.

EŞİNDEN HABER ALINAMIYOR

Sefer K. olay yerine gelen polis ekiplerine suç aleti tabanca ile teslim oldu. Gözaltına alınan Sefer K. sağlık kontrollerinin ardından ifadesi alınmak üzere Cinayet Büro Amirliğine götürüldü. Olay sırasında korkarak evden kaçan Ayşegül K.'den ise haber alınamıyor. Ekipler Ayşegül K.'yi bulmak için gidebileceği adresleri ve olay yeri çevresinde aramalarını sürdürüyor. 

FOTOĞRAFLI