ADANA'da 35 yaşındaki 1 çocuk annesi S.T. sürekli alkol aldığını öne sürdüğü eşi E.T. tarafından dövülüp, sokağa atıldığı iddiasıyla şikayetçi oldu.
İddiaya göre merkez Seyhan İlçesi Tellidere Mahallesi'nde oturan oto tamircisi E.T., bir yıl kadar önce barda tanıştığı kadınla ilişki yaşamaya başladı. 4 yıllık eşinin kendisini aldattığını fark eden ev kadını S.T., küçük kızını da alıp, baba evine döndü. Boşanma davası açan S.T., tek celsede boşandı. Geçen süreçte E.T.'nin birlikte olduğu kadın bir başka erkekle evlenip, Adana'dan ayrıldı. Bir süre sonra pişmanlık duyan E.T. ayrıldığı eşine barışma teklifi yapıp, "Çocuğumuz ortada kalmasın. Yuvamızı yeniden kuralım" dedi. Çocuğunun babasına bir şans daha veren S.T., yeniden nikah kıyıp, birlikte yaşamaya başladı.
Alkol alma alışkanlığını sürdüren E.T., önceki akşam eve yine alkollü geldi. Çift arasında tartışma çıktı. E.T. "Sevgilim senden daha iyi bir kadındı. Ben onu unutamadım" diyerek, eşine hakaretler etti. Öfkeli koca, eşi S.T.'yi dövüp, evden kovdu. Kızını da yanına alan S.T. sokakta çaresizlik içinde dolaşırken, polisten yardım istedi. Polislere gidecek hiç bir yeri olmadığını söyleyen S.T., eşinin kendisini dövdüğünü, artık dayanacak gücü kalmadığını anlattı. Götürüldüğü polis merkezinde eşinden şikayetçi olan S.T. "Sürekli alkol alıyor. Birlikte olduğu kadınları bana anlatıyor. Artık dayanacak gücüm kalmadı. Bu işkenceye, çocuğum için katlanıyordum. Şikayetçiyim" dedi.
Eşini dövüp sokağa atan E.T. ise gözaltına alındı.
Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.