SAMSUN'da iki yıl önce eşinin arkadaşı 15 yaşındaki F.D.'ye tecavüz ettiği suçlamasıyla tutuklu yargılanan 21 yaşındaki Olcay A., 17,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 
Olay, İlkadım ilçesi Hastane mahallesinde meydana geldi. 9 aylık evli olan Olcay A., ailesinin yanına giden eşi Y.A.'nın evde unuttuğu telefonundan arkadaşı F.D.'ye mesaj atarak, saç boyası almaya gitmek için evlerine gelmesini istedi. Bir süre sonra eve gelen F.D., arkadaşının olmadığını gördü. Ancak, Olcay A., genç kızı içeriye davet ederek eşinin biraz sonra geleceğini söyledi. Genç kız eve girdi, Olcay A. da kapıyı kilitleyip, yanına gitti. F.D.'ye sarılan Olcay A., genç kızı bıçakla tehdit ederek yatak odasına götürüp, iddiaya göre tecavüz etti. Polis merkezine giden F.D.'nin şikayeti üzerine gözaltına alınan Olcay A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Samsun 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmalarda F.D. ile kendi rızasıyla seviştiğini ancak tecavüz etmediğini öne süren sanığa mahkeme, cinsel istismar ve hürriyetten yoksun bırakma suçlarından 17.5 yıl hapis cezası verdi. İA(MS/AK)