Yusuf YAVUZ / İZMİR, ()- İZMİR'in Menderes İlçesi'nde, eşiyle telefonla tartışıp eve gittiği sırada otomobiliyle iki kişiye çarpan 32 yaşındaki Yılmaz Çetin, 2 çocuk annesi eşi 25 yaşındaki Derya Çetin'i göğsünden tüfekle yaraladı, daha sonra intihar etti.

Olay, Gümüldür semti Fevzi Çakmak Mahallesi'nde, dün (Cumartesi) meydana geldi. Eşi Derya Çetin'i ile iddiaya göre telefonla tartışan Yılmaz Çetin, otomobiline binerek evine doğru yola çıktı. Bu sırada Yılmaz Çetin, Özgürlük Caddesi üzerinde 10 yaşındaki A.A.'ya daha sonra motosikletiyle yol kenarında duran 30 yaşındaki Sezgin Arkan'a çarptı. A.A. ile Sezgin Arkan kazada hafif şekilde yaralandı. İki kişiye çarpmasına rağmen durmayarak eve giden Yılmaz Çetin, eşi ile tartışmasını sürdürdü. Öfkesine hakim olamayan Yılmaz Çetin, otomobilinde bulunan ruhsatsız tüfeği alarak tartıştığı eşi Derya Çetin'e ateş etti.

İki çocuk annesi Derya Çetin göğsüne isabet eden saçmalarla ağır yaralanırken, Yılmaz Çetin çenesinin altına dayadığı tüfeği ateşledi. Silah sesini duyan çevredekiler durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Yılmaz Çetin'in hayatını kaybettiğini belirlerken, ağır yaralanan Derya Çetin'i ilk müdahalenin ardından ambulansla Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Hayati tehlikesi bulunan genç kadın tedavi altına alındı. Yılmaz Çetin'in cesedi ise İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAF