HATAY'ın Belen İlçesi'nde 30 yaşındaki Mesut Köroğlu, eşi 28 yaşındaki Feride Köseoğlu, kızı 8 yaşındaki İrem Sultan Köseoğlu ile eve kuma olarak getirdiği sevgilisi 43 yaşındaki Fevziye Saklar'ı öldürüp, intihar etti. Küçük İrem'in kaçmak için giriş kapısında terliğini alırken vurulduğu ortaya çıktı.
Olay, bugün öğle saatlerinde ilçeye bağlı Atik Yaylası'nda meydana geldi. İddiaya göre, mevsimlik işçi Mesut Köroğlu, evi tadilatta olduğu için beraberindeki sevgilisi Fevziye Saklar ile birlikte çobanlık yapan babası Bekir Köroğlu'nun evine geldi.
Uyuşturucu ticareti suçundan 1 yıl önce girdiği cezaevinden bir süre önce tahliye olduğu bildirilen Mesut Köroğlu'nun eve sevgilisiyle gelmesine eşi Feride Köroğlu tepki gösterdi. Bu yüzden çıkan tartışma şiddetlenince Mesut Köroğlu, sevgilisi Fevziye'ye gıda malzemesi verip göndermek istedi.
Ancak eşi buna da karşı çıkınca öfkelenen Mesut Köroğlu, pompalı tüfekle eşi Feride'ye ateş edip öldürdü. Ardından da eline geçirdiği bıçakla sevgilisi Fevziye Saklar'ın boğazını kesip öldürdü.
KIZINI KAÇARKEN KAPIDA VURDU
Bu sırada evde bulunan çocukları 10 yaşındaki Bekir, 9 yaşındaki Gizem, 7 yaşındaki Barış ile İrem Sultan Köroğlu panik halinde kaçtı. Mesut Köroğlu, en geride kalan kızı İrem Sultan'ı, evin giriş kapısında eğilip terliğini alacağı sırada av tüfeğiyle vurdu. Atik İlkokulu 2'nci sınıf öğrencisi olan küçük kız da kapının önünde can verdi. Köroğlu, ardından tüfekle kendi başına ateş edip yaşamına son verdi.
Çocukların çığlıkları ve silah sesleri üzerine eve gelen yakınları cesetleri görünce durumu jandarmaya bildirdi. Belen İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı olay yerine gelerek inceleme yaptı. Ardından cesetler, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UA(BK/AAA) (FOTOĞRAFLI)