Zafer KUMRU/ERZURUM, () - ERZURUM'da işsiz 39 yaşındaki Nurullah T., şiddet uyguladığı için kendisini terk eden eşini almak için gittiği kayınpederinin evinde, tartıştığı kayınpederi 58 yaşındaki Mehmet G.'yi 2 yerinden bıçaklayarak yaraladı. 
Olay merkez Yakutiye ilçesinin Aşağı Sanayi Mahallesi, Bezirgan Sokakta dün meydana geldi. Kayınpederi Mehmet G.'nin evine giden Nurullah T., kendisini terk eden eşi Sariye T.'nin evine dönmesini istedi. Ancak Mehmet G. damadına, kızını dövdüğünü bu nedenle  vermeyeceğini syledi. Bunun üzerine Mehmet G. ile damadı Nurullah T. tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine iddiaya göre Nurullah T., kayınpederi Mehmet G.'yi sırtından ve kalçasından bıçakladıktan sonra kaçtı.
Kayınpeder, olay yerine çağrılan ambulans ile Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Nurullah T.'nin işsiz olduğunu ve şiddet uyguladığı için kızının evi terk ettiğini  belirten kayınpeder Mehmet G., damadından şikayetçi oldu.
Olaydan sonra suç aleti bıçakla Asayiş Şube Cinayet masası ekipleri tarafından yakalanan Nurullah T. sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

ZK(KS/COŞ) (FOTOĞRAFLI)