BALIKESİR'in Gönen İlçesi’nde yaşayan Fatma Demirkıran (62), oğlu Kadir Dik'in (38) cezaevine girmesi sonucu, 6 torunu ile yanında kalan gelini Gülcan Dik'in (35), iki çocuğunu alarak evden ayrıldığını söyledi. Fatma Demirkıran, gelini ve torunlarının hayatından endişe ettiğini söyledi.
Gönen'de, Karşıyaka Mahallesi'nde Fatma Demirkıran, oğlu Kadir Dik'in, 'Hırsızlık' suçundan cezaevine girmesi üzerine gelini Gülcan Dik ve 6 torunu ile yaşamaya başladı. Ancak Fatma Demirkıran, geçen hafta Yağmur (12) ve Bircan (8 aylık) adlı torunlarını yanına alarak evden ayrılan gelini Gülcan Dik'ten bir daha haber alamadıklarını söyledi.
Yaprak (15), Can (9), Kaan (3) ve Kadriye Dik (1.5) adlı torunlarıyla ortada kaldığını söyleyen Fatma Demirkıran, "Oğlum Bandırma'da cezaevinde. Gelinim ise 2 çocuğunu yanına alarak gitti. Ben ise bu yaşta 4 torunum ile ortada kaldım. Olayı öğrenen oğlum cezaevinde bunalıma girdi. Ben ise hayatından endişe ettiğim gelinim ve 2 torunuma ulaşamıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım" dedi.
Gelinin bulunması için Gönen Cumhuriyet Savcılığı'na başvurduğunu fakat bir sonuç alamadığını söyleyen Fatma Demirkıran, kendisine yardım edilmesini istedi.