İSTANBUL'da Recep Genç tarafından bıçaklanarak öldürülen Teyyibe ile kızı Büşra Genç memleketleri Erzurum'da toprağa verildi.
İstanbul'un Esenler İlçesi'nde oturan ve bir süredir para sıkıntısı çeken kahveci Recep Genç, bilinmeyen bir nedenle eşi 48 yaşındaki Teyyibe ve kızı 14 yaşındaki  Büşra'yı bıçakla öldürdü. Recep Genç, eşi ve kızını öldürdükten sonra bıçakla intihar girişiminde bulundu. Akşam saatlerinde eve gelen ailenin büyük kızı Kübra kapının kilitli olduğunu görünce çilingir yardımı ile eve girdi. Anne, baba ve kardeşini kanlar içinde yatarken bulan ve Kübra Genç, gördüklerine inanamadı. Anne ile kızı morga yaralı baba ise sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.
Eşi ve babası tarafından öldürülen ana-kızın cenazeleri bugün öğle saatlerinde memleketleri Erzurum'da Gürcükapı Camisine getirildi. Ana- kız, kılınan cenaze namazının ardından Abdurrahman Gazi Mezarlığında yan yana toprağa verildi. Cenazede oldukça üzgün görünen Genç ailesinin yakınları olayla ilgili konuşmak istemedi.

FOTOĞRAFLI