HATAY, () - HATAY'ın Erzin İlçesi'nde vatandaşlar tarafından bir uçurumda bulunan otomobilden çürümüş vaziyette 2 ceset çıktı.
Erzin İlçesi'nin Kuyuluk Mahallesi'ndeki Yarıkkaya Mevkii'nde bulunan yaklaşık 200 metre yüksekliğindeki uçurumda vatandaşlar bir otomobil olduğunu fark etti. İhbar üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekipler, otomobilin içerisinde çürümüş, tanınmayacak halde bir kadın ve erkeğin cesedini buldu. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından cesetler otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken otomobil de ekipler tarafından yaklaşık 3 saatlik çalışma sonrası uçurumdan çıkartıldı.
5 AY ÖNCE ÖLMÜŞLER
Olayla ilgili yapılan ilk incelemelerde otomobilin rampa aşağı inerken kontrolden çıkıp uçuruma yuvarlandığı ve bu kazanın da yaklaşık 5 ay önce meydana geldiği tahmin edilirken cesetlerin 57 yaşındaki Necati Güldalar ile 34 yaşındaki Rahime Alagöz'e ait olduğu saptandı. Yakınları tarafından kayıp olarak aranan Güldalar ve Alagöz'ün ölüm haberi aileleri de bildirildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.