ADANA'da uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda satışa hazır 240 paket eroin ele geçirilirken 1'i kadın 3 kişi gözaltına alındı. Sanıkların gözaltına alınmasını engellemek isteyen yakınlarının attığı taşın isabet ettiği 2 polis memuru da yaralandı.
Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Araştırma Büro Amirliği ekipleri, Ulubatlıhasan Mahallesi'nde bir evde uyuşturucu satıldığı bilgisini aldı. Sokağın giriş ve çıkışlarını kontrol altına alan ekipler, uyuşturucu satışı yapılan eve operasyon düzenledi. Baskında, sokak satıcısı 50 yaşındaki A.U.'yu satışa hazır halde 20 paket eroin ile birlikte yakaladı. Zanlıyı gözaltına alan ekipler, sokaktan çıkmak isterken, A.U.'nun yakınlarının saldırısına uğradı. Atılan taşlarla 2 polis memuru hafif şekilde yaralandı. Uyuşturucu satıcısı A.U. ekip aracına bindirilerek sokaktan güçlükle çıkartıldı.
ÇEVİK KUVVET VE ZIRHLI ARAÇLARLA GİRİLDİ
Saldırı üzerine, Ulubatlıhasan Mahallesi'ne çok sayıda ekip sevk edildi. Zırhı araçların eşliğinde ve Çevik Kuvvet ve Asayiş Şubesi ekipleri mahalleye operasyon düzenledi. Operasyonda evlere giren ekipler, tek tek arama yaptı. Ekiplerin yaptığı aramalarda, satışa hazır 220 paket ve paketlenmeyi bekleyen 20 gram eroin, uyuşturucu satışından kazanıldığı anlaşılan her biri 5 TL'lik banknotlardan oluşan bir deste para, hassas terazi yerine kullanılan kalıplar ve bir kılıç ele geçirildi. Uyuşturucunun sahibi olduğu kaydedilen 1'i kadın 2 kişi gözaltına alındı.
3 şüpheli ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI