Ergani'de Çatışma: 3 Şehit, 2 Yaralı
Diyarbakır'da PKK'ya ait bir hücre evine yapılan baskın sonrası çıkan çatışmada 3 polis şehit oldu, 2 polis yaralandı. 2 terörist ölü olarak ele geçirildi.
'HÜCRE EVİ' OPERASYONU
Alınan bilgiye göre, İl Emniyet MüdürlüğüTerörle Mücadele Şubesi ve Ergani Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde Dicle Caddesi'nde PKK'lı teröristlerin "hücre evi" olarak kullandığı belirlenen bir adrese operasyon düzenledi. Operasyon sonucu çıkan çatışmada 3'ü ağır 5 polis yaralandı. Yaralılar Ergani Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
3 POLİS ŞEHİT OLDU
Ergani Devlet Hastanesi'nde doktorların yaptığı tüm müdahaeye rağmen durumları ağır olan polis memurları Engin Yılmaz, Salih Aksu ve Ahmet Can şehit olurken, 2 polismemurunun tedavisi sürüyor. 3 polisin şehit olmasının ardından ilçedeki bazı camilerde sala okundu.

PKK'LI ÖLÜ ELE GEÇİRİLDİ
PKK'nın hücre evinin bulunduğu bölgeye açılan ilk ateşten sonra çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, ilçeye Diyarbakır'dan da takviye özel harekat polisleri gönderildi. Yer yer sabahın ilk ışıklarına kadar süren çatışmalarda 2 PKK'lı ölü olarak ele geçirildi.