ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde polisin  düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 52 gram eroin, 9 gram esrar ele geçirildi, 15 kişi gözaltına alındı.
Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, geçen 15 Mayıs'ta uyuşturucu tedavisi gören 17 yaşındaki Yunus Emre Özdemir'in tabanca ile kendini vurarak intihar etmesinin ardından uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışmalarını yoğunlaştırdı. İstihbari çalışmalar sonucu uyuşturucu madde sattıkları belirlenen C.Y., Y.Ö., G.Ş. ve Y.P. Ereğli'de, S.A. ve V.G. Yalova'da, H.B. de İstanbul'da yakalandı. Operasyonda, uyuşturucu kullandığı iddiasıyla da 8 kişi gözaltına alındı.
Şüphelilerin üstlerinde, araçlarında ve evlerinde yapılan aramalarda 52 gram eroin, 9 gram esrar, 41 sakinleştirici hap, 2 morfin ve uyuşturucu satışında kullanılan hassas terazi ele geçirildi. 8 kişi, polisteki sorgularının ardından serbest bırakılırken, 7'sinin sorgusunun sürdüğü belirtildi. Olayla ilgili 6 kişinin de arandığı bildirildi.