ZONGULDAK'ta, miras anlaşmazlığı nedeniyle eniştesi 50 yaşındaki Bahattin Köse'yi uyurken keserle başına vurarak ağır yaralamaktan tutuklu yargılanan 60 yaşındaki İsmail Sarı 7.5 yıl hapis cezasına mahkum oldu.
22 Mayıs 2012'de meydana gelen olayda Adana'da yaşayan İsmail Sarı, miras paylaşımı nedeniyle araları açık olan kız kardeşi ve eniştesinin yanına geldi. Sarı, evde kanepede uyuyan eniştesine keserle saldırdı. Köse, başına ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı keser darbeleriyle ağır yaralandı. İsmail Sarı ise kaçtı. Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Köse, tedavisinin ardından taburcu oldu.
Olaydan 1.5 yıl sonra Adana'da yakalanarak tutuklanan İsmail Sarı hakkında, Zonguldak 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'Kasten adam öldürmeye teşebbüs' suçundan 15 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı. Karar duruşmasında tutuklu sanık İsmail Sarı'nın yanında Bahattin Köse ve avukatlar hazır bulundu.
Son sözü sorulan İsmail Sarı, çok pişman olduğunu ve rahatsızlığı nedeniyle cezaevi koşullarında hayatını sürdürmesinin mümkün olmadığını söyleyerek tahliyesini istedi. Mahkeme, İsmail Sarı'ya 7.5 yıl hapis cezası verdi.