ERZURUM'da tartıştığı eniştesi 36 yaşındaki Muharrem Onay'ı tabancayla öldürmekten tutuklu yargılanan 27 yaşındaki Uğur Önal, 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Kuaför Önal'a ayrıca, ruhsatsız silah bulundurmak, korku, kaygı ve panik yaratacak şekilde ateş etme suçlarından 2 yıl 9 ay hapis cezası verildi.
Olay geçtiğimiz Ağustos ayında merkez Yakutiye İlçesi, İstasyon Mahallesi, Hatuniye Apartmanı B Blok'ta meydana geldi. Ablasının evine giden kuaför Uğur Önal ile özel güvenlik görevlisi olan eniştesi Muharrem Onay arasında ailevi bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Önal, tartışma sırasında ruhsatsız tabancayla açtığı ateşle eniştesi Onay'ı öldürdü. Olaydan 10 dakika sonra suç aleti tabanca ile yakalanan Uğur Önal, mahkemece tutuklanarak Erzurum E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.
'ÇOK PİŞMANIM'
3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün karar duruşmasına çıkarılan Uğur Önal, çok pişman olduğunu söyledi. Mahkeme heyeti sanık Uğur Önal'ı eniştesini öldürmek suçundan ömür boyu, korku, kaygı ve panik yaratacak şekilde ateş etmekten 1 yıl 3 ay, ruhsatsız silah bulundurmaktan ise 1 yıl 6 ay olmak üzerine 2 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırdı.