Ömer PINAR/ŞANLIURFA, () - ŞANLIURFA'da, 32 yaşındaki bedensel engelli Orhan Görmez'in kullandığı engelli motosikleti, kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındı. Motosiklette simit satarak geçimini sağladığını belirten Görmez, çalanların geri getirmesini istedi.
Merkez Haliliye İlçesine bağlı Devteşti Mahallesi'nde yaşayan evli ve bir çocuk babası bedensel engelli Orhan Görmez'in engelli motosikleti, dün gece saatlerinde kimliği belirsiz kişilerce park halinde bulunduğu sırada çalındı. Motosikletle simit satarak geçimini sağlayan Görmez, sabah kalktığında evinin önünde motosikletini göremeyince, polise başvurdu. Polisler, zincire bağlı bulunduğu sırada çalınan motosikletin bulunması için çalışma başlattı.
'EKMEK TEKNEMİ GERİ GETİRSİNLER'
Ailesinin geçimini motosikletle simit satarak sağladığını belirten Orhan Göremez, ekmek teknesinin geri getirilmesini istedi. Çocuğunun rızkının çalındığını ifade eden Görmek, "Sabah saatlerinde motosikletimin yerinde olmadığını fark ettim. Motosikletimi çalıp götürmüşler bu bir emek hırsızlığıdır. Simit satarak motosikletimi aldım. Simit satarak çocuklarıma bakıp evimi geçindiriyorum. Beni ortada bıraktılar. Bu emek hırsızlarının biraz vicdanları varsa motosikletimi geri getirsinler. Çocuğumun rızkını çaldılar. Günlük 20-30 lira kazanarak çocuğumun mama ve ihtiyaçlarını karşılıyordum. Ama motosikletimi çaldıkları için çocuğuma bir şey alamıyorum. Emniyetten ricam motosikletimi bulup bana getirsinler" dedi.

ÖP(HK/AK) (FOTOĞRAFLI)