Süleyman KAYA/İSTANBUL,() BAĞCILAR Asayiş Büro Amirliği'nin karşısında araçta bekleyen Hüseyin Tutum ile Yüksel Şekeroğlu plakası alınamayan henüz kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kurşunlandı.

Saldırganlar olay sonrası kaçarken ,hastaneye kaldırılan Yüksel Şeneroğlu hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.  Polis, olayın dün akşam kurşunlanarak öldürülen market sahibi Zafer Eren'in yakınları tarafından yapılmış olabileceği üzerinde duruyor. Aynı olayda Fikret Tutum ise yaralanmıştı.

İddiaya göre olay, saat 09.00 sıralarında Yüzyıl Mahallesi, Kışla Caddesi üzerindeki Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Büro Amirliği karşısında meydana geldi. Plakası alınamayan bir otomobille gelen henüz kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, 59 UL 210 plakalı araçta kahvaltı yapan Hüseyin Tutum ile Yüksel Şeneroğlu'nu kurşunladı. Silah seslerinin duyulması üzerine olay yerine çok sayıda polis koştu. Yaralı Tutum ve Şeneroğlu için ambulans istendi. Omuzundan yaralanan Hüseyin Tutum, Haseki Eğitim ve Araştırma, başından yaralanan Yüksel Şeneroğlu ise Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yüksel Şeneroğlu'nun hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Olay yeri çevresinde geniş güvenlik önlemi alarak delilleri titizlikle toplayan polis kaçan saldırganlı yakalamak için çalışmalara başladı.

Polis, yaralanan Hüseyin Tutum ile Yüksel Şeneroğlu'nun dün saat 19.00 sıralarında Güneşli'de iki market sahibi arasında çıkan kavgada yaralanan Fikret Tutum'un arkabaları olduğunu belirlendi. Aynı kavgada ise Zafer Eren hayatını kaybetmişti. Polis, otomobilin kurşunlanması olayının öldürülen Zafer Eren'in yakınları tarafından gerçekleştirilmiş olabileceğini üzerinde duruyor. 

SK(FOTOĞRAFLI)