EMNİYET Müdürleri kararnamesi ile merkeze alınan Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın, bugün kentten ayrıldı. Havalimanından Ankara'ya uğurlanan Ömer Aydın, gelenlerden helallik istedi.
Kararname ile merkeze alınan Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın, bugün düzenlenen törenle Ankara'ya gitti. Gaziantep Havalimanı'ndan protokol üyeleri, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile polisler tarafından Ankara'ya uğurlanan Ömer Aydın, Gaziantep'te görev yaptığı 15 aylık süreçte kendisine yardımcı olanlara teşekkür etti.
Gaziantep'in sanayisi, ticareti ve nüfus olarak büyük bir il olduğunu, böyle bir şehirde görev yapmaktan onur duyduğunu anlatan Aydın, "15 ay görev yaptığım Gaziantep'te güzel işlere imza attığımıza inanıyorum. Bizler devletin emrinde çalışan insanlarız. Nerede görev verilirse orada çalışırız. Gaziantep asla unutamayacağım yerlerden birisi olacak" dedi.
Ömer Aydın, kendisini uğurlamaya gelenlerle tek tek tokalaşıp, helallik istedikten sonra tarifeli uçak ile Ankara'ya gitti.