Emniyet Müdürü'nden FETÖ'cü Polislere: Son Şansınız




Balıkesir Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, telsizden yaptığı anonsla Fethullahçı terör örgütü içerisinde yer alan polislere seslenip teslim olmalarını istedi. Dağdeviren, "Tasması başkasının elinde bulunan meslektaşlarıma sesleniyorum. Belki bugün bu son şansınız olabilir. Sizleri halkın oylarıyla, milli iradeyle göreve gelmiş hükümetimize ve devletimize biat etmeye davet ediyorum. Öz devletinizin kucağına özür dileyerek gelmenizi diliyorum" dedi.

"SON ŞANSINIZ"

Balıkesir İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, dün akşam (Cuma) saat 21.00 sıralarında telsiz anonsuyla FETÖ içerisinde yer alan polislere seslendi. Dağdeviren "İnandığı şeyi savunmayan, yanımızdaymış gibi görünen ama karşımızda olan, tasması başkasının elinde bulunan meslektaşlarıma sesleniyorum. Belki bugün bu son şansınız olabilir. Sizleri halkın oylarıyla, milli iradeyle göreve gelmiş hükümetimize ve devletimize biat etmeye davet ediyorum. Öz devletinizin kucağına özür dileyerek gelmenizi diliyorum. Bu şansı kullanın, değerlendirin. Yarın geç olabilir. Bu şansını kullanmak isteyen arkadaşlara sesleniyorum. Ben makamımdayım ve sizi bekliyorum" dedi.

"ADANA İSTEYENE ADANA, HAVYAR İSTEYEN HAVYAR"

Emniyet Müdürü Dağdeviren, ikinci anonsunda ise Haber Merkezi'ne seslenerek kontrol ve kapama bölgeleri başta olmak üzere kent merkezinde görev yapan tüm personelin istek ve ihtiyaçlarının Polis Evi Müdürlüğü tarafından karşılanması talimatını verdi.

Dağdeviren, "Hain FETÖ terör örgütüne karşı gece gündüz demeden özveriyle görev yapan personelimiz, her isteğiyle ilgili varsa şimdi çekinmeden mandala basarak söyleyebilirler" dedi. Dağdeviren hemen ardından yaptığı anonsta ise "Polis Evi Müdürümüzü konuyla ilgili bilgilendirin. Polis Evi Müdürümüz kentin değişik noktalarında görev yapan tüm personelimize ulaşarak ne istediklerini teker teker sorsun. Adana isteyene Adana, kola isteyene kola, havyar isteyene havyar tedarik edilip görev noktalarına götürülsün" emrini verdi. (