DENİZLİ'de, imamlık yaptıktan sonra emekli olan ve arıcılık işiyle uğraşan 59 yaşındaki Hasan Yelli, yatak odasında bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu. Yelli'nin cesedini 3 ay önce evlendiği ikinci eşi bulurken, polis cinayetle ilgili soruşturma başlattı.
Olay, dün saat 19.00 sıralarında, Merkezefendi Mahallesi 1852 sokaktaki 23 numarada meydana geldi. Denizli Devlet Hastanesi'nde bir yakınını ziyaret eden Gülten Yelli (52), akşam evine döndü. Evin kapısının açık olduğu gören Gülten Yelli, yatak odasında eşini kanlar içinde buldu. Çığlık atarak dışarıya çıkan Yelli, komşulardan yardım istedi. Komşuların ihbarı üzerine gelen acil yardım ekipleri, Hasan Yelli'nin olay yerinde öldüğünü belirledi. 3 ay önce evlendiği eşinin ölüm haberini alan Gülten Yelli'yi, yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Nöbetçi savcı ve olay yeri inceleme ekipleri evde inceleme yaptı. Hasan Yelli'nin ellerinde ve vücudunda kesi yaralıları bulunduğu ve göğsünden bıçaklandığı öğrenildi. Yelli'nin cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
Çal İlçesi'nin Akkent Beldesi'nde arıcılık yapan ve bal satan emekli imam Hasan Yelli'nin bir süre önce boşandığı eşinden 4 çocuğu olduğu öğrenildi. İlk evliliğinden iki çocuğu olan Gülten Yelli, öldürülen eşiyle akşam üzeri telefonda konuştuğunu, daha sonra ise telefonlarına cevap alamadığını polislere anlattı. Olayı araştıran cinayet masası dedektifleri, katil zanlılarının kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı.