Tolga YANIK/KONYA, () - KONYA'da bir alışveriş merkezinin şantiye alanından demir ve aydınlatma malzemesi çalan 3 şüpheli, güvenlik görevlilerinin fark etmesi üzerine araçlarını bırakıp kaçtı. Çevrede inceleme başlatan polisler, şüphelilerin saklanabilecekleri ağaçları da aradı.
Olay, saat 04.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Bedir Mahallesinde bulunan bir alışveriş merkezine ait şantiye alanında meydana geldi. 3 şüpheli park ettikleri kamyonetlerine şantiyeden aldıkları iskele demirleri ve projektörleri yükledi. Kaçmaya hazırlanan şüpheliler şantiye güvenlik görevlilerinin kendilerini fark etmesi üzerine kamyoneti bırakıp kaçtı.
İhsar üzerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler şantiye çevresinde araştırmalarını yoğunlaştırdı. Bu sırada şantiye içindeki ağaçtan ses gelmesi üzerine ekipler şüphelilerin ağaca tırmanıp gizlenebileceğini göz önüne alarak ellerindeki fenerlerle ağaçları tek tek kontro etti. Şüphelilerin ağaçta olmadığını belirleyen ekipler şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

TY(İA/İD) (FOTOĞRAFLI)