AYDIN’nın Nazilli İlçesi’nde çalıntı 12 elektrikli bisiklet ve 3 motosikletle yakalanan 3 kişi, jandarma tarafından gözaltına alındı.
Nazilli’de oturan Nihat Narlı, 20 yaşındaki T.A.’nın kendisine yeni bir elektrikli bisikleti piyasanın çok altında bir fiyata satmak istemesinden şüphelenip, durumu polise bildirdi. Polis, T.A.’yı bir süre takibe aldı. T.A.’nın sebze hali başta olmak üzere pek çok yerde çalıntı elektrikli bisiklet ve motosiklet sattığını tespit etti. T.A.’nın Zafer Mahallesi’ndeki evinde arama yapan polis, çalıntı olduğu anlaşılan 12 elektrikli bisiklet ve 3 motosiklet ele geçirdi. T.A. ile suç ortağı olduğu ileri sürülen, her ikisi de 18 yaşındaki T.A. ve M.C. gözaltına alındı. Çaldıkları elektrikli bisiklet ve motosikletleri şasi numaralarını silerek sattıkları ileri sürülen 3 şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Bir iletişim firmasında çalışan 24 yaşındaki Hülya Baş, polisin haber vermesi üzerine geldiği İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün otoparkında, 3 saat önce Namık Kemal Caddesi’nden çalınan 2 bin lira vererek satın aldığı elektrikli bisikletinin de olduğunu da görünce büyük sevinç yaşadı. Baş, 2 ay önce aldığı çalınan motosikletini bu kadar kısa sürede bulan polislere teşekkür etti.