MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde elektrik sobasından çıkan yangında, bir yıllık evli Çiğdem- Şükrü Yıldız çiftinin yatak odasındaki eşya yanarak kül oldu. Yangına müdahale etmek isteyen Yıldız çifti dumandan etkilenirken, akrabaları Sezer Yıldız da elinden yaralandı.
Olay, Nusaybin Fırat Mahallesi Kanarya Bulvarı Caddesi üzerindeki evde meydana geldi. Çiğdem ve Şükrü Yıldız çifti, dün gece, dönüşte sıcak kalması için, yatak odasındaki elektrik sobasını açtıktan sonra misafirliğe gitti. Saat 02.00'da eve döne Yıldız çifti, evlerinden alev ve duman yükseldiğini gördü. Yıldız çifti, komşuları ve akrabaları olan Sezer Yıldız ile birilkte yangına müdahale ederek, eşyayı dışarı çıkarmaya çalıştı.
Komşularının haber vermesi sonucu gelen itfaiye ekipleri, yangının diğer odalara ve üst katlara sıçrmasını önleyerek, kısa sürede söndürdü. Yangına müdahale etmek isteyen çift dumandan etkilenirken, Sezer Yıldız da yatak odasının pencere camını elle kırmaya çalışırken, hafif yaralandı. 3 kişi, ambulansla hastaneye kaldırıldı.