KAHRAMANMARAŞ'ın Elbistan İlçesi'nde, polis tarafından yapılan operasyonlarda 2 kilo 35 gram esrar, 11 gram bonzai, 105 uyuşturucu hap, 14 gram kenevir tohumu ile bin 100 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi, gözaltına alınan 9 şüpheliden 8'i tutuklandı.
Elbistan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerin sıklıkla gittiği bir kafede uyuşturucu satışı yapıldığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine çalışma başlatan ve uyuşturucu ticareti yaptığı saptanan şüphelileri 6 ay takip eden polisler, geçen çarşamba günü savcılık izniyle operasyon kararı aldı. Özel hareket polislerinin de katıldığı operasyonda 8 şüpheli gözaltına alınırken, bu kişilerin evlerinde yapılan aramada 2 kilo 35 gram esrar, 11 gram bonzai, 105 uyuşturucu hap, 14 gram kenevir tohumu, ile hassas terazi ele geçirildi. Sorgulanmak üzere emniyete götürülen 8 şüpheli, işlemlerinin ardından 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
KAMYONDA KAÇAK AKARYAKIT
Polisler, dün akşam saatlerinde durumundan şüphelenilerek aranan bir kamyonun kasasında ise bin 100 litre kaçak akaryakıt ele geçirdi. Akaryakıta el koyan ekipler, ismi açıklanmayan sürücüyü gözaltına aldı.