Güncel haberler<br>Elazığ'daki saldırıyı PKK üstlendi

PKK, Elazığ'da dün gerçekleşen terör saldırılarını üstlendi.PKK’ya yakın internet sitelerinde yer alan açıklamaya göre, Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne yönelik gerçekleştirilen intihar saldırısını Mardin nüfusuna kayıtlı ’Çektar Mahir Serbest’ kod adlı Kamil Çelebi adlı PKK’lı teröristin gerçekleştirildiği bildirildi.  Teröristler, Van ve Bitlis'teki hain saldırıları da üstlendiler. 
Terör örgütü, dün öğle saatlerinde Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nü hedef almıştı. PKK’lı terörist, bomba yüklü minibüsle Elazığ Emniyet Müdürlüğü’nün bahçesine girmek istedi ancak araç bahçe duvarına çarpınca infilak etti. Teröristin parçalandığı saldırıda üç polis şehit oldu, 146 kişi de yaralandı.Türkiye genelinde bombalı araçların patlatıldığı üç ayrı saldırıda 11 güvenlik görevlisi şehit olmuş, 2 sivil yaşamını yitirmişti.Terör örgütü, ilk saldırıyı gece saatlerinde Van'da düzenlemişti. Bir ton bomba yüklenen aracı polis merkezi önüne park eden terörist, dokuz saniye sonra aracı patlatmıştı. Saldırıda bir polis şehit düştü, iki sivil can verdi.Bitlis Hizan'da ise, operasyondan dönen askeri aracın geçişi sırasında PKK'lılar yola döşedikleri bombayı patlattı. Patlama ve sonrasında çıkan çatışmada beş asker ve bir korucu şehit düştü.
PKK’ya yakın internet sitelerinde yer alan açıklamaya göre, Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne yönelik gerçekleştirilen intihar saldırısını Mardin nüfusuna kayıtlı ’Çektar Mahir Serbest’ kod adlı Kamil Çelebi adlı PKK’lının gerçekleştirildiği bildirildi.  Teröristler, Van ve Bitlis'teki hain saldırıları da üstlendiler.