ARALARINDA eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Ömer Köse'nin de bulunduğu 16 şüpheli gece saatlerinde sağlık kontrolünden geçirildi. Gözaltına alınan Emniyet Amiri Gaffur Ataç hastaneye girdiği sırada, "Bu zulmü yapanlar elbet bir gün hesap verecekler; ya bu dünyada ya da öbür dünyada" dedi. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 16 şüpheli daha, gece saatlerinde Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Aralarında eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Ömer Köse, eski İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Kazım Aksoy ve Emniyet Amiri Gaffur Ataç'ın da bulunduğu 16 kişi, gece saatlerinde sivil polis araçlarıyla hastaneye getirildi. Gözaltına alınanlar daha sonra elleri kelepçeli şekilde hastaneye girdi.



"VATAN HAİNİ DEĞİLİZ"

Bu sırada Emniyet Amiri Gaffur Ataç, "Neden gözaltına alındınız?" sorusuna, "Vatan haini değiliz. Haram yemedik; yolsuzluk yapmadık. Bize bu zulmü reva görenler, bu zulmü yapanlar elbet bir gün hesap verecekler; ya bu dünyada ya da öbür dünyada... Zulmü yapanlara söylüyorum, korksunlar titresinler" diyerek cevap verdi. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, geldikleri araçlarla İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.