Akif ARICI/ANTALYA, () - ANTALYA'da gece yarısı Sarısu Çayı'nda eğlenen bir gruba katılan lüzisyen 53 yaşındaki Zülküf Kaya'nın cesedi sabah saatlerinde çayda bulundu. Grubu eğlendirmek için gittiği belirlenen Kaya'nın, cümbüşü ile darbukası olay yerinde bulundu.
Olay Konyaaltı İlçesi, Sarısu Çayı'ndaki piknik alanında meydana geldi. Gece yarısı eğlenmeye gelen 7-8 kişilik gruba katılan müzisyen Zülküf Kaya, yanına cümbüş ve darbukasını da aldı. Birkaç saat eğlenen grup dağılırken, Kaya bir süre daha piknik alanında kaldı.
Sabah saatlerinde bekçinin çayda bir kişinin hareketsiz yattığını fark etmesiyle polise haber verildi. Deniz polisi tarafından sudan çıkarılan cesedin, dün gece eğlenmeye gelen Zülküf Kaya'nın olduğu anlaşıldı. Olay yerinde inceleme yapan polis, gece birlikte eğlendiği kişilerin ifadelerine başvurdu. Cenaze aracına alınan Zülküf Kaya'nın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kaya'nın cümbüşü ve darbukası olay yerindeki otomobiline konularak otoparka çektirildi.
Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

AA(SU/AAA) (FOTOĞRAFLI)