---Sayın Yazıişleri Müdürlerinin dikkatine;"Trafikte kovalayıp pompalı tüfekle öldüren şüpheli yakalandı" başlıklı haberimizi isimlerdeki yanlışlık nedeniyle  düzelterek yeniden geçiyoruz..

 

 

Ali AKSOYER/İSTANBUL,() KARTAL’da daha önceden kavgalı olduğu 32 yaşındaki Ferit Çavdar'ı  trafik içinde karşılaşınca otomobille kovalayıp pompalı tüfekle ateş ederek öldüren E.G  polis tarafından yakalandı. Şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Kartal’da 25 Ocak 2014 tarihinde meydana gelen olayda Ferit Çavdar ve yanında bulunan arkadaşı Mustafa Sert'in içinde bulunduğu otomobile başka bir araçtan pompalı tüfekle ateş açıldı. Görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre iki arkadaşının içinde bulunduğu otomobili bir süre kovalayan saldırgan trafiğin sıkışması üzerine kendi aracından inerek pompalı tüfekle ateş açtı. Daha sonra tekrar aracına binen saldırganın olay yerinden kaçtığı belirtildi. Olay sonucu Ferit Çavdar hayatını kaybederken yanında bulunan arkadaşı Mustafa Sert yaralandı. 

Polis tarafından olaydan sonra başlatılan soruşturmada Ferit Çavdar i pompalı tüfekle vurarak öldüren kişinin bir süredir kavgalı olduğu E.G. olduğu tespit edildi. Olay tarihinden sonra ortadan kaybolduğu tespit edilen E.G.  önceki gün bir arkadaşının evinde saklanırken yakalandı. Polis kavgalı olan iki kişinin trafik içinde otomobilleriyle tesadüfen karşılaştığını ardından başlayan kovalamacanın ardından E.G.’nin pompalı tüfekle cinayeti işlediğini tespit etti. Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye çıkarılan E.G tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AA(FOTOĞRAF)